Foto av Loma Laukaa
Foto av Loma Laukaa
Foto av Loma Laukaa
Foto av Loma Laukaa
Foto av Loma Laukaa

Adress: Pitkaniementie 150, Aijala, 41390, Finland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.lomalaukaa.fi

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Loma Laukaa? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


LomaLaukaa är en tidsdelning semesterort mitt i Finland i Laukaa Aijala, byggt enligt internationella standarder och omgivet av glittrande sjöar. Semesterlägenheter av hög kvalitet säljs som semesteraktier i en vecka eller till och med ett år. Tillgängliga semesterlägenheter kan också vara hyrt.

Anläggningen har 11 färdiga lägenheter. De följer stranden på ett kedjeliknande, bekvämt löst sätt. De mindre delarna har vardagsrum, sovrum, pentry, bastu, tvättrum och terrass. Större lägenhet med tre sovrum, kök / vardagsrum, bastu, tvättrum och terrass. Mer än 30 högkvalitativa semesterlägenheter byggs på orten, som ligger bara några meter från stranden.

Över en mil lång ligger orten på ett naturligt spott. Sommartiden är det dags att utforska de många vandringslederna, fiska vid Kapeenkoski och Kuusaankoski vattenfall, paddla och segla. Vintern ger skidåkning och du hittar en golfbana inom 15 minuters bilresa. Utforska de förhistoriska klippmålningarna i Sarakallio, Peurunka Spa och andra aktiviteter, inklusive museer och teatrar.

Loma Laukaa anläggningar

Enhetsfaciliteter
Bastu, vakuum
Resort faciliteter
Bastu, TV i lobbyn, Konferensfaciliteter, Tvättmöjligheter, Affärscenter, Flerspråkig personal
Närliggande faciliteter
Golf - miniatyr, Bowlinghall, Underhållning / nattliv, Racquetball, Ping Pong, Skidskola, Löparbana / stig, Tennistennisfaciliteter: Inomhus, Utomhus, Ridning, Golf, Volleyboll Volleybollutrustning tillgänglig, Squash, utförsåkning
Flygplats
Jyvaskyla 28 km
Checka in ut
Fredag ​​16: 00

Köper Loma Laukaa timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Loma Laukaa innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Loma Laukaa varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Loma Laukaa

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Loma Laukaa. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Loma Laukaa.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Loma Laukaa kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.