Foto av Lifestyle Holidays Vacation Resort
Foto av Lifestyle Holidays Vacation Resort
Foto av Lifestyle Holidays Vacation Resort
Foto av Lifestyle Holidays Vacation Resort
Foto av Lifestyle Holidays Vacation Resort

Adress: PO Box 608, Livsstilstorn, Cofresi Beach #1, 57000, Puerto Plata, Dominikanska republiken
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.lhvcresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Lifestyle Holidays Vacation Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Idealiskt beläget i den hisnande Dominikanska republiken, njut av den ultimata tropiska tidsdelning tillflykt. Dina dagar kommer att fyllas med härliga stränder, riklig sol och en förstklassig fullserviceupplevelse. Från boende och härliga matställen med massor av barer till exceptionella detaljer utformade speciellt för vår kundkrets hittar du allt du drömmer om i en semester på Livsstil Semester Semester Resort.

Njut av de energibesparande havsbrisen och promenera längs miles av mousserande guldsandstränder medan du njuter av solskenet. Den välkomnande anläggningen har sviter, villor och rum i olika storlekar och erbjuder gott om plats för grupper, par eller familjer. Dessa lyxiga boende ger gästerna en lugn och avslappnad tillflyktsort som visar otroligt havs- eller bergsutsikt. De erbjuder toppmoderna bekvämligheter, inklusive fullt utrustade kök, elegant modern design och privata och / eller utvägspooler. Njut av gastronomisk spännande underhållning, restauranger, exklusiva tjänster och mycket mer. Lifestyle Holidays Vacation Resort i Puerto Plata ger det ultimata Dominikanska republiken destination.

Köpa Livsstil Holidays Vacation Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Lifestyle Holidays Vacation Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Lifestyle Holidays Vacation Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Lifestyle Holidays Vacation Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Lifestyle Holidays Vacation Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Lifestyle Holidays Vacation Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Lifestyle Holidays Vacation Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.