Foto av Laguna Holiday Club Phuket Resort
Foto av Laguna Holiday Club Phuket Resort
Foto av Laguna Holiday Club Phuket Resort
Foto av Laguna Holiday Club Phuket Resort
Foto av Laguna Holiday Club Phuket Resort

Adress: 61 Moo 4, Srisoonthorn Road, Cherngtalay, Thalang, Phuket, Thailand 83110,
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.lagunaholidayclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på LHC Phuket Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Laguna Holiday Club Phuket Resort är synonymt med en perfekt familjeflykt i Phuket, Thailand. Varje infall och behov hos alla medlemmar kommer säkerligen att tillgodoses och till och med överträffas i detta svithotell som ligger bara två minuter från Bang Tao Beach med gratis transferservice.

Vid ankomsten hälsar de färgglada och moderna sviterna gästerna. Var och en av dessa fyrtiofyra tidsdelning enheter ger gott om komfort och lätthet. Bekvämligheter som är gemensamma för junior- och sviterna med ett och två sovrum inkluderar ett rymligt sovrum, vardagsrum, gratis Wi-Fi, plattskärms-TV med kabelprogrammering och DVD-spelare, fullt utrustat kök med matsal och eget badrum. Dessutom, Rese och fritid timeshare mäklare älskar de mysiga balkonger som leder till fantastiska utsikter av golfbanan, poolen eller lagunen.

Följaktligen är denna golfbana en 18-håls skönhetskrona Laguna Holiday Club Phuket Resort. Det är den perfekta platsen att öva din sving och ha kul med hela din kull. Det finns också en pool på plats med vattenrutschbana och bar, plus en barnklubb, fitnesscenter med glasväggar, businesscenter och en 24-timmarsklinik. Massor av näring serveras av restaurangen Seedlings, och spaet delar också ut föryngrande behandlingar.

Laguna Holiday Club Phuket Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (Alla Enheter) Kök (Alla Enheter, Full) Luftkonditionering (Alla Enheter) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Pool Barnpool Golf Träningsutrustning Hiss Biluthyrning Tvättservice Restaurang Snackbar
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten) Vattenskidor (i närheten) Vindsurfing (i närheten) Dykning (i närheten) Båtliv (i närheten) Fiske (i närheten) Tennis (i närheten) Ridning (i närheten) Spa (i närheten) Spelrum (i närheten) Lekplats (i närheten) Live underhållning ( I närheten) Livsmedel (i närheten) Frisör (i närheten)
Flygplats
Phuket International - 12.0 km
Checka in ut
lördag

Köpa Laguna Holiday Club Phuket Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Laguna Holiday Club Phuket Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Laguna Holiday Club Phuket Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Laguna Holiday Club Phuket Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Laguna Holiday Club Phuket Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Laguna Holiday Club Phuket Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Laguna Holiday Club Phuket Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.