Bild av Le Ville del Lido
Bild av Le Ville del Lido
Bild av Le Ville del Lido
Bild av Le Ville del Lido
Bild av Le Ville del Lido

Adress: Via Bragadin 38, Lido di Venezia (VE), 30126,
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.villelido.it

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Le Ville del Lido? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Venedig: den romantiska drömdestinationen, där gondolister sjunger O Sole Mio som de pekar genom stadens kanaler. Platsen för den kända bachelor George Clooney s äktenskap med Amal Alamuddin i 2014, är lätt att se varför Hollywood-setet älskar denna stad. Mjuk belysning, rött vin och klassisk pasta lägger alla till atmosfären.

Rese och fritid timeshare mäklare älskar platsen för Le Ville del Lido. På stranden finns det möjlighet att gå in i stan och uppleva kultur, historia och arkitektur, eller är det också möjligt att bara slappna av och njuta av landskapet och det trevliga väderlandet i Italien. en tidsdelning i Venedig betyder att du aldrig kommer att pressas för tiden, och att du är fri att utforska eller stanna på din fritid.

Le Ville del Lido har balkonger eller terrasser i varje lägenhet. vackra ställen att sitta och njuta av en traditionell cappuccino över ditt morgonbakverk. En klassisk pool ligger också i anläggningens skulpterade trädgårdar; en välkommen paus från stress och rörelse med sightseeing och ett bra ställe att koppla av med en bok. Om du bestämmer dig för att få solglasögonen ut och låtsas vara Clooney för dagen, kommer ingen att skylla dig!

Köper Le Ville del Lido timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Le Ville del Lido innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Le Ville del Lido varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Le Ville del Lido

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Le Ville del Lido. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Le Ville del Lido.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Le Ville del Lido kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.