Foto från Le Club Mougins
Foto från Le Club Mougins
Foto från Le Club Mougins
Foto från Le Club Mougins
Foto från Le Club Mougins

Adress: 199 Chemin du Val Fleuri, Mougins, 06250, Frankrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Le Club Mougins? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Omgiven av den naturliga skönheten i den antika staden Mougins, Le Club Mougins av Diamond Resorts ligger inbäddat bland frodigt grönt lövverk. Kantas av kullerstensgator, är denna pittoreska stad full av smala gränder, färska blommor sprängfyllda med en mängd färger och charmiga butiker och kaféer. Den rustika staden är känd för sina gourmetrestauranger, du kan äta på oändliga kulinariska läckerheter. De tidsdelning Resort erbjuder vackert inredda rum med rymlig interiör och välutrustade bekvämligheter, inklusive kök, TV och DVD-spelare. Koppla av vid poolen eller njut av fitnesscentret och tennisbanan. På resortens restaurang kan du njuta av färska råvaror, autentiska medelhavssmaker och vänlig service i en varm miljö. Res genom den franska landsbygden och gå längs de slingrande gatorna i Mougins för att upptäcka det pittoreska landskapet i denna medeltida by som ligger bland fantastiska vyer och soldränkta kullar.

Köper Le Club Mougins timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Le Club Mougins innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Le Club Mougins varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Le Club Mougins

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Le Club Mougins fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Le Club Mougins.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Le Club Mougins kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.