Foto av Lapintaika
Foto av Lapintaika
Foto av Lapintaika
Foto av Lapintaika
Foto av Lapintaika

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.lomarengas.fi/mokit/kolari-akaslompolo-lapintaika-c-2-830329

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Lapintaika? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Timeshare till salu vid Lapintaika finns i ett lugnt område i Kolari, 40 km norr om Äkäsjoki, Finland. Denna lägenhet är en logg duplex byggd i 1992 bestående av ett vardagsrum, separat sovrum med dubbelsäng, kök och loft utrymme. Stugan har fyra bäddar, bastu, fullt utrustat kök elektrisk dusch och toalett. Faciliteterna inkluderar en TV, CD och DVD-spelare. timeshare ägarna här kommer enkelt att hitta tillgång till skidspår, restaurang, spa, shopping, järnvägsstation och parkering.

När du köper timeshare på egendomar som Lapintaika, är du garanterad årlig get away. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper igenom Rese och fritid, kan du äntligen spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Köpa Lapintaika timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Lapintaika innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Lapintaika varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Lapintaika

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Lapintaika. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Lapintaika.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Lapintaika kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.