Foto av La Dorada Club Riviera
Foto av La Dorada Club Riviera
Foto av La Dorada Club Riviera
Foto av La Dorada Club Riviera
Foto av La Dorada Club Riviera

Adress: Autovia Salou-Reus 4, Edificio Niza
43840 Salou
Tarragona, SPANIEN
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på La Dorada Club Riviera


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på La Dorada Club Riviera till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

La Dorada Club Riviera Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Hiss (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Barn s Pool, Tvättservice, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Båtuthyrning (i närheten), Strand (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (7.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (12.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Ridning (Närliggande), Live underhållning , Medicinsk utrustning (i närheten), Restaurang (i närheten), Dykning (5.0 miles), Spa (närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Barcelona - (68 miles - 109 km)
Checka in ut
Måndag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på La Dorada Club Riviera

När du köper timeshare på fastigheter som La Dorada Club Riviera, garanteras du en årlig avresa. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr La Dorada Club Riviera innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med La Dorada Club Riviera varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på La Dorada Club Riviera

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i La Dorada Club Riviera. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med La Dorada Club Riviera.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av La Dorada Club Riviera kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.