Foto av La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon
Foto av La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon
Foto av La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon
Foto av La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon
Foto av La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon

Adress: Cala del Pino, La Manga del Mar Menor, Murcia, 30370, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: onagrup.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ona Marina Arpon erbjuder ett trevligt hem hemifrån för dina resor till Spanien. Murcia är en underbar stad; landets sjunde största och hem till katedralen i Murcia. Anläggningen ligger nära närliggande sevärdheter men erbjuder en välkomnande paus från det normala livet i sig, med två stora pooler att slappna av eller cavort in med de yngre medlemmarna i din familj. Utsikt från lägenheterna är otroligt och erbjuder en smak av Medelhavet samt Mar Menor Lagoon. Fullt utrustade, de innehåller allt du behöver för att göra din vistelse bekväm och enkel.

Köpa La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av La Dorada Club Marina Arpon och EDO på La Dorada Club Marina Arpon kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.