Foto av La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Foto av La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Foto av La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Foto av La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Foto av La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar

Adress: Avenida Roentgen s / n, Torrevieja, Alicante, 03180,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clubladorada.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Berika och förtrollande, a tidsdelning semester på Ona Aldea Del Mar av Onagrup Semester i Alicante, Spanien är precis vad du behöver när de dagliga livserfarenheterna gör att du vill ha mer. Den centrala platsen för detta boende leder dig till intressanta platser och låter dig skapa otroliga minnen.

Lägenheterna ligger inom bostadsområdet Torrevieja och ligger bara fyra minuter från Los Locos Beach. På samma sätt kan byns centrum nås till fots på bara tio minuter. Unika spanska godisar väntar på dig, plus en rad attraktioner, inklusive Santa Pola Amusement Park, Guardamar Sanddune Beaches, Salt Museum och Torrevieja laguner lera bad. Rese och fritid timeshare mäklare rekommenderar också ett besök i fascinerande temapark Terra Mitica i Benidorm.

Alla aktiviteter kommer säkert att tömma dig men det finns ingen oro eftersom rummen som utarbetats av Ona Aldea Del Mar återupplöser dig. Boenden är stora och sover två till sex personer. Varje erbjuder komfort med bekvämligheter som luftkonditionering, vardagsrum med bäddsoffa, satellit-TV, betalat Wi-Fi, pentry, privat badrum med hårtork och balkong. Lika uppfriskande är faciliteterna på platsen, inklusive en säsongsöppen utomhuspool och bar, trädgårdar, cafeteria och familjerum.

Köpa La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-reklam i försök att sälja timeshare med La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av La Dorada Club Aldea del Mar och EDO på La Dorada Club Aldea del Mar kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.