Foto av La Cote D Azur
Foto av La Cote D Azur
Foto av La Cote D Azur
Foto av La Cote D Azur
Foto av La Cote D Azur

Adress: 1 Manaba Beach Road, PO Box 1591, Manaba Beach, KZN 4276, Sydafrika
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.lacotedazurresort.co.za

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på La Cote D'Azur? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


En av de bästa självhushållsorterna i Sydafrika, La Cote d'Azur ligger vid den norra delen av den kilometerlånga Margate-stranden. Byggd på sex våningar, steg tillbaka från Manaba slutet av Margate Beach, denna vackra tidsdelning resort ger varje lägenhet en fantastisk utsikt över stranden. Det finns en tidvattenpool byggd i klipporna längs kusten för dem som föredrar ett lugnt dopp med livräddare i tjänst. Anläggningen ligger nära restauranger och charmiga affärer som är överflödiga i området Margate / Uvongo.

Testa en rad läckra läckerheter på fransk vanilj, kaffesalongen på plats. De har en omfattande meny som erbjuder lätta måltider som korgar, hamburgare, sallader och pubgrub. De har en rad uppfriskande drycker och skakningar. Rumsservice finns också.

Njut av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker i poolbarens cocktailbar vid sidan av kylvattnet i poolen. Välj en sundowner eller en pick-up när som helst på dagen från en omfattande meny med cocktails.

Steg tillbaka från Manaba slutet av Margate Beach och byggd på sex våningar. Den vackra semesterorten ger varje lägenhet en magnifik utsikt över trädgården. De två sovrummen, sex sovvagnar är idealiska för par eller små familjer, dessa lägenheter är fullt självhushåll och möter havet. De har också en egen balkong eller uteplats, och alla har egna kolglasser. De tre sovrum, åtta sovvagnsenheterna är stora, öppna lägenheter som är idealiska för stora familjer eller grupper av vänner. De vetter mot havet och har egen balkong och privat charcoal braai.

La Cote D Azur Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Strand, Barnomsorg, Fiske, Squash, Simbassäng, Telefon, Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Båtliv (närliggande), Casino (22.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Golf (2.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (2.0 miles), Live underhållning (Närliggande),
Flygplats
Louis Botha / Durban - (81 miles - 130 km)
Checka in ut
Fredag

Köpa La Cote D Azur timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr La Cote D Azur innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med La Cote D Azur varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på La Cote D Azur

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i La Cote D Azur. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med La Cote D Azur.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder La Cote D Azur kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.