Foto av Kruger Park Lodge
Foto av Kruger Park Lodge
Foto av Kruger Park Lodge
Foto av Kruger Park Lodge
Foto av Kruger Park Lodge

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Kruger Park Lodge? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En otrolig safari semester på Kruger Park Lodge är precis vad du behöver för ögonblick när du känner att ditt snabba stadsliv tar över hela ditt liv. Låt den här exklusiva fastigheten vara din lugna tillflyktsort och dess naturliga skönhet kommer säkert att ställa dig tillbaka i ordning. Förtrollande och fullständigt lugnande, ligger detta boende på Sabie River i Hazyview, Sydafrika, bara tio minuter från Kruger National Park. I sitt hjärta finns en exklusiv 9-håls Gary Player-designad golfbana med ett oändligt grönt hav som uppmuntrar dig att sakta ner.

Under tiden valet av över åttio spektakulära tidsdelning enheter fungerar som din reträtt. Moderna, rymliga och självhushåll, var och en bevakad av blomstrande mahogny träd och omgiven av inhemska trädgårdar. Rese och fritid timeshare mäklare värna dessa chalets med stråtak, tegel exteriörer och trämöbler. De tröstar med bekvämligheter som luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-TV, fullt utrustat kök och grill. Uppgraderat boende lägger till uteplatser med panoramautsikt. Oändliga möjligheter till avkopplande promenader väntar på dig, liksom tysta tillfällen för fågel- och flodhästar. Det finns också en restaurang, driving range, tre pooler och fyra tennisbanor på Kruger Park Lodge för din njutning och bekvämlighet.

Kruger Park Lodge faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Matta (vissa enheter), Öppen spis - Enhet (vissa enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barnomsorg, Fiske, Golf, Tvättservice, Restaurang, Simbassäng, Telefon, Tennis,
Närliggande faciliteter
Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (6.0 miles), Medicinsk utrustning (Närliggande)
Flygplats
Nelspruit - (37 miles - 59 km)
Checka in ut
Fredag, onsdag

Köpa Kruger Park Lodge timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Kruger Park Lodge innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Kruger Park Lodge varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Kruger Park Lodge

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Kruger Park Lodge. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Kruger Park Lodge.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Kruger Park Lodge kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.