Foto av Korora Bay Village
Foto av Korora Bay Village
Foto av Korora Bay Village
Foto av Korora Bay Village
Foto av Korora Bay Village

Adress: 64 James Small Drive, Coffs Harbour, NSW 2450, Australien,
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.kororabayvillage.com/

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Korora Bay Village? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ett centralt läge, den lummiga vita sandstranden och den spektakulära saffronnedgången består av det generösa utbudet av Korora Bay Village till semesterfirare i Coffs Harbour, Australien. Denna boutique resort ligger bara en fem minuters bilresa från Diggers Beach och The Big Banana. Dolphin Marine Magic och Coffs Harbour City Center är också tio minuter bort.

Inuti har det moderna läget uteplatser med säkerhetsskärmar som låter gott om luft. Dessa tidsdelning enheter sover fyra och sex personer bekvämt. Bekvämligheter som är gemensamma för alla en och två sovrum inkluderar luftkonditionering och luftfläkt, Wi-Fi, plattskärms-TV, lounge med bäddsoffa, fullt utrustat kök, strykjärn och tvättmöjligheter och badrum med dusch och hårtork.

Lush greenery meanders i och runt orten. Rese och fritid timeshare mäklare adore den uppfriskande atmosfär det skapar. Detta förbättras ytterligare av den stora soluppvärmda utomhuspoolen med bubbelbad, liksom barnbadet och grillplatsen. Andra faciliteter som du kan njuta av på plats inkluderar en kafé, tennisbana, spelrum, bibliotek och massage och skönhetsbehandlingar. Gratis användning av fiskeutrustning, boogie boards, och picknick uppsättningar finns också. Parkering är gratis på Korora Bay Village och rymmer husvagnar och släpvagnar.

Korora Bay Village faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barn s pool, spelrum, handikappanpassat, tvättstuga, pool, tennis, bubbelpool / bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (Närliggande), Livsmedelsaffär (3.0 miles), Medicinsk utrustning (3.0 miles), Restaurang (1.0 miles), Dykning (6.0 miles), Shoppingområde (3.0 miles) Skidåkning (6.0 miles),
Flygplats
Coffs Harbour - (11 miles - 17 km)
Checka in ut
Fredag

Köpa Korora Bay Village timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Korora Bay Village innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Korora Bay Village varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Korora Bay Village

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Korora Bay Village. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Korora Bay Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare genom att använda Korora Bay Village kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.