Foto av Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort
Foto av Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort
Foto av Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort
Foto av Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort
Foto av Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort

Adress: 12000 International Drive, Orlando, FL, 32821, USA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.worldmarktheclub.com/resorts/kr/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning vid Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort Facilities

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), matta (alla enheter), diskmaskin (vissa enheter), kök (vissa enheter, ingen/delvis/full), mikrovågsugn (vissa enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Konferensfaciliteter, Träningsutrustning, Öppen spis, Spelrum, Tvättservice, Hiss/Hiss, Restaurang, Snackbar, Spa, Pool, Telefon, Tennis, Bubbelpool/bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Strand (65.0 miles), Golf (Nära), Mataffär (3.0 miles), Ridning (5.0 miles), Live Entertainment (3.0 miles), Medicinska faciliteter (4.0 miles), Racquetball (5.0 miles), Scuba Diving (65.0 miles) ), Shoppingområde (3.0 miles), Squash (5.0 miles), Vattenskidor (5.0 miles), vindsurfing (5.0 miles),
Flygplats
Orlando International - (15 miles - 24 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Njut av en upplevelse hemifrån på Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort

När du köper timeshare på fastigheter som Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort, är du garanterad en årlig resa. Det kommer snabbt att bli ditt hem hemifrån, och erbjuder en unik, fridfull paus från din vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort-fastigheten. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Kingstown Reef på Crowne Plaza Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.