Foto av Karma Royal Monterio
Foto av Karma Royal Monterio
Foto av Karma Royal Monterio
Foto av Karma Royal Monterio
Foto av Karma Royal Monterio

Adress: Arpora-Baga Road, Arpora,
Bardez, Goa 403 518, Indien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.royalresorts.com.au

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Karma Royal Monterio? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Karma Royal Monterio är en vacker påminnelse om hur rika och frodiga livet kan vara, om bara en bestämmer sig för att fullt ut omfamna det. För tidsdelning ägare som önskar en komplett smak av Goa, Indien, det finns inget bättre ställe att vara. Beläget på en sluttning ligger detta hotell några minuter från aktivitetsexplosionen vid de närliggande stränderna, fyllda med livfulla barer och intressanta nattmarknader. Festa hela natten. Simma tills dina armar släpper ut. Segla. Spektakulära upplevelser kommer inte till rätta här - inte bara i områdets attraktioner utan även inom orten.

Rese och fritid timeshare mäklare glädje i anläggningarna på plats. Lyx i de flera poolerna med en plaska, fontän, badtunna och djungel. Dyk in i spaens själfulla meny. Ett spelområde, gym, närbutik och resedisk finns också.

De luftkonditionerade lägenheterna på Karma MonteRio visar också en charmig upplevelse. Var och en av studiorna och en- och två-sovrumsenheterna är stora, färgglada och bekväma. perfekt för par, familjer och vänner att ringa hem. Alla rum har en modern design med bekvämligheter, inklusive dubbel- eller enkelsängar, ett eget badrum, plattskärms-TV, vattenkokare, brödrost, Wi-Fi och egen balkong.

Karma Royal Monterio Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Matta (Vissa Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barnomsorg, Barnpool, Träutrustning, Spelrum, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Strand (Närliggande), Båtliv (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Vattenskidåkning (6.0 miles),
Flygplats
Dabolim - (28 miles - 45 km)
Checka in ut
Fredag

Köper Karma Royal Monterio timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Karma Royal Monterio innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Karma Royal Monterio, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Karma Royal Monterio

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Karma Royal Monterio. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Karma Royal Monterio.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Karma Royal Monterio kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.