Foto från Jardines del Sol
Foto från Jardines del Sol
Foto från Jardines del Sol
Foto från Jardines del Sol
Foto från Jardines del Sol

Adress: Urb. Montana Roja, Calle Francia, 1, Playa Blanca, 35580, Lanzarote, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Jardines-Del-Sol/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Jardines del Sol


Jardines Del Sol erbjuder tidsdelning ägande som är ett snitt ovan. En sofistikerad resort i det lika sofistikerade Playa Blanca-området på Lanzarote, Spanien, kommer du att bjudas på solsken året runt och fängslande utsikt direkt från din balkong eller terrass. På Travel and Leisure Group hör vi alltid från kunder som hyllar personalservicen och hur de verkar vara stolta över sitt arbete - det här visar sig i det oklanderliga boendet och exteriörerna. Om du letar efter lugn, har resorten en lugn och intim atmosfär, med trädgårdar och trädgårdar redo att omsluta dig i orörd komfort.

Utforska denna fantastiska vulkaniska ö på din fritid, antingen genom att hyra en bil eller använda de olika snabba och pålitliga kollektivtrafikalternativen. Upptäck avskilda vikar och vikar där du kan koppla av medan du är skyddad från de starkare vindarna som rullar in från det azurblå havet. Din oklanderligt möblerade lägenhet eller villa kommer att lämna dig sugen på ingenting - allt finns till hands för att göra din vistelse till ett riktigt hem hemifrån. För din nästa semesterinvestering, överväg timeshare-ägande på Jardines Del Sol.

Jardines del Sol faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video, TV
Resort faciliteter
Biluthyrning, Underhållning: Levande, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättmöjligheter, Lekplats, Restaurang, Swimmingpool: Utomhus, Rullstolsanpassad
Närliggande faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Cykelleder, Båt Marina / Lansering, Fitnessrum: Utrustad, Fiske, Segling / Uthyrning, Dykning, Tennis
Flygplats
Arrecife / ACE 25 Miles
Checka in ut
Torsdag

Köper Jardines del Sol timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Jardines del Sol innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Jardines del Sol varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Jardines del Sol

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Jardines del Sol. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Jardines del Sol.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Jardines del Sol kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.