Foto av Ivory Grand Hotel Apartments
Foto av Ivory Grand Hotel Apartments
Foto av Ivory Grand Hotel Apartments
Foto av Ivory Grand Hotel Apartments
Foto av Ivory Grand Hotel Apartments

Adress: Barsha först bakom Mall of the Emirates, PO Box 391977, Dubai, 25605, Förenade Arabemiraten
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.ivorygrandhotels.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Ivory Grand Hotel Apartments? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ivory Grand Hotel Apartments Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Rumsservice finns, kök, badrum, matplats och vardagsrum
Resort faciliteter
Restaurang, presentbutik eller tidningskiosk, Lekplats, Spabad, Pool, Bastu, Fitnessrum, Pool, Flerspråkig personal, Tvättservice, Restaurang / matsal, Snackbar, Restaurang / matsal
Närliggande faciliteter
Shopping, Nöjesparker, Vattenpark, Vinodlingar, Rekreation, Vindsurfing, Skidåkning, Fiske, Båtliv, Strand, Skidskola, Jakt, Vattenskidor, Dykning, Golf, Ridning, Tennis
Flygplats
Dubai flygplats
Checka in ut
14: 00 - fredag, lördag

Köpa Ivory Grand Hotel Apartments timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ivory Grand Hotel Apartments innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ivory Grand Hotel Apartments varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ivory Grand Hotel Apartments

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Ivory Grand Hotel Apartments. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Ivory Grand Hotel Apartments.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Ivory Grand Hotel Apartments kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.