Foto av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Foto av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Foto av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Foto av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Foto av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands

Adress: Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, Golden Bay, L / O Mellieha, MLH 02, Malta
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.radissonblu.com/en/goldensandsresort-malta

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands


Detta klippparadis paradis lovar en oförglömlig upplevelse. Island Residence Club Golden Sands är en sann pärla i den befälet platsen Mellieha-bara en kort bilresa till St Paul's Bay och Bugibba, tillsammans med färjebåten som ansluter till Maltas Syster ön Gozo. timeshare Med denna utväg kommer att ge oändlig underhållning, och du kommer alltid hitta något för att hålla dig upptagen. Om du vill köpa en vinterresa kan du dra nytta av den uppvärmda inomhuspoolen. Om sommarsolen du har satt ditt hjärta på, ta en lugn simtur i utomhuspoolen. Efter en dag med dykning, tennis eller båtliv kan du ta dig tid till spa eller bubbelpool innan du går ner till restaurangerna för middag och live kvällsunderhållning.

Anläggningen erbjuder också ett kasino för dem som letar efter en fladdring, och för foodies finns det flera restauranger med varierande rätter och smaker som passar varje smak. Kockarna kan till och med skapa skrätter för alla som kan ha särskilda kostbehov . Rese och fritid Är stolta att erbjuda tidsdelning För vidareförsäljning på Island Residence Club Golden Sands, med sin mängd moderna varor i en ofta förbisedd plats.

Köpa Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, försöker Malta Golden Sands varför inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.