Foto av Interlux Vacation Club
Foto av Interlux Vacation Club
Foto av Interlux Vacation Club
Foto av Interlux Vacation Club
Foto av Interlux Vacation Club

Adress: Svit D 9 / F One Capital Place Nej 18, Luard Road, Wan Chai, Hongkong
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: http://interluxclub.com/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Interlux Vacation Club


Om du letar efter tidsdelning ägande som ger dig tillgång till en ovanlig spridning av destinationer, är Interlux Vacation Club ett fantastiskt val. Varje år kan din familj resa till ett nytt och spännande läge för en vecka eller två. Dina dedikerade online-reserveringsagenter gör processen enkel, och finns där under hela semestern för något extra du kanske behöver.

Och självklart, när du bor i fullt utrustade lägenheter som är utrustade med moderna bekvämligheter, har du så mycket mer frihet och utrymme. Ett år kan du välja en mysig tillflyktsort med din signifikanta andra, och nästa år kan du ta med familj och vänner till en rolig semester. Denna timeshare-produkt sätter dig i förarsätet.

Interlux Vacation Club-portföljen spänner över hela världen. Genom sin anslutning till Onagrup resorts kan du ta en kort flygning till Spanien och njuta av Ogisaka Garden, Cala Pi Club, Jardines Paraisol och många fler. Det finns också fastigheter i Österrike, Tyskland, Andorra och till och med Bulgarien! Längre bort hittar du en riktig mängd alternativ inklusive fastigheter i Vietnam, Azerbajdzjan, Montenegro, Indien och Kina.

Det finns ingen tvekan om att Interlux Vacation Club ger ett flexibelt och enkelt tillvägagångssätt för semesterägande. Prata med Rese och fritid timeshare mäklare idag för mer information!

Interlux Vacation Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Varierar
Resort faciliteter
Varierar
Närliggande faciliteter
Varierar
Flygplats
Varierar
Checka in ut
Varierar

Köper Interlux Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Interlux Vacation Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Interlux Vacation Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Interlux Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Interlux Vacation Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Interlux Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Interlux Vacation Club kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.