Foto av Infiniti Beach Resort
Foto av Infiniti Beach Resort
Foto av Infiniti Beach Resort
Foto av Infiniti Beach Resort
Foto av Infiniti Beach Resort

Adress: Avenida Juan S. El Cano 72, Urbanizacion Pueblo Laguna, Vera, 04621 Almeria, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.petcheyleisure.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Infiniti Beach Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Mitt i strändernas stränder i Spanien vet professionella strandälskare bäst och väljer en tidsdelning Ägande på Infiniti Beach Resort i Almeria - den soligaste kusten i landet. Från orten sänker dina fötter till Playazo de Vera Beach bara en fyra minuters promenad. Här njuter du av privat tillgång till stranden och otaliga stunder att göra ingenting annat än att ligga vid havet och titta på den hypnotiska koreograferade dansen av vågorna.

Under tiden har boende en och två sovrum i den traditionella andalusiska bystilen. Varje är stor och ljus med Wi-Fi. Bekvämligheter som garanterar din trevlig vistelse inkluderar luftkonditionering och uppvärmning, separat vardagsrum med utdragbar soffa och trämöbler, matplats och modernt kök samt eget badrum med dusch, badkar och hårtork. En balkong med utsikt över trädgården eller poolen kompletterar den mysiga bostaden.

För din bekvämlighet finns en restaurang på plats, plus två utomhuspooler med poolbar, lobbybar och lekplats. Rese och fritid Timeshare mäklare rekommenderar också att få hjälp från 24-timmars receptionen av Infiniti Beach Resort avseende utflykt och vårdbehov. Dessutom kom ihåg att närliggande golfbanor som Marina Golf Mojacar erbjuder rabatterade greenfee också.

Infiniti Beach Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Vissa Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Motionutrustning, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Pool (Inomhus / utomhus), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (9.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Ridning (6.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Squash (3.0 miles), Tennis ), Vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Almeria - (53 miles - 85 km)
Checka in ut
Lördag, onsdag

Köper Infiniti Beach Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Infiniti Beach Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Infiniti Beach Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Infiniti Beach Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Infiniti Beach Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Infiniti Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Infiniti Beach Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.