Foto av Hotel Esplanade
Foto av Hotel Esplanade
Foto av Hotel Esplanade
Foto av Hotel Esplanade
Foto av Hotel Esplanade

Adress: A-4810 Gmunden, Kursaalgasse 5, Österrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.esplanade.at

Är du intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Hotel Esplanade? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Låt dina ögon sopa lugnt ur alla synpunkter på hotellet längs sjön. Du kommer att göra många stora upptäckter: den natursköna skönheten i regionen, den kristallklara sjön Traunsee och de imponerande bergen, de magnifika slott, den traditionella båtturen på Traunsee och Gmundens gamla stad med dess sydliga stil. De bidrar alla till en mycket speciell atmosfär och ger en inblick i den traditionella Salzkammergutens århundrades historia. Njut av denna speciella atmosfär som gör din semester varierad, gör ditt affärsmöte framgångsrikt och både helt avslappnad.

Hotel Esplanade har ett centralt läge: vid stränderna vid sjön Traun och ändå mitt i den förtrollande keramiska staden Gmunden. Panorama-restaurangen med panoramaterrass kan nås direkt från esplanaden med panoramautsikt.

På morgonen börjar dagen med en riklig frukostbuffé. Till lunch eller middag kan du njuta av regionala delikatesser i panoramabaren - i gott väder, särskilt på terrassen med fantastisk panoramautsikt. Och de olika restaurangerna, kaféerna och trendiga barer i omedelbar närhet gör din vistelse trevlig och varierad.

Låt dina ögon vandra över sjön från alla synpunkter på hotellet. Du kommer att göra många fantastiska upptäckter: den natursköna skönheten i regionen, den kristallklara sjön Traunsee och de imponerande bergen, de magnifika slott och Gamundens gamla stad med dess sydliga stil och den traditionella Traunsee kryssningen. De bidrar alla till en mycket speciell atmosfär och ger en inblick i den traditionella Salzkammergutens århundrades historia. Njut av dessa fantastiska vyer som gör din semester varierad, gör ditt affärsmöte framgångsrikt och båda helt avslappnade.

Köpa Hotel Esplanade timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Hotel Esplanade innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Hotel Esplanade varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Hotel Esplanade

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter på Hotel Esplanade. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Hotel Esplanade.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Hotel Esplanade kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.