Foto från Hotel Andorra Teneriffa
Foto från Hotel Andorra Teneriffa
Foto från Hotel Andorra Teneriffa
Foto från Hotel Andorra Teneriffa
Foto från Hotel Andorra Teneriffa

Adress: Av. Antonio Dominguez, 10, 38660, Arona, Santa Cruz de Tenerife, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.hotelandorratenerife.com/en

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Hotel Andorra Teneriffa? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Kanarieöarna i Spanien sjunger och svävar med en mängd landskap och kultur. För din nästa semester, gör det enkelt för dig själv att uppleva denna imponerande mångfald och välj en tidsdelning ägande på Hotel Andorra Teneriffa. Rese och fritid timeshare-mäklare är glada över att kunna säga att allt du behöver är dina fötter för att utforska områdets färgglada sevärdheter och ljud. På mindre än tio minuters promenad kan du nå den vackra stranden Playa de las Vistas. Ännu närmare finns en mängd restauranger, biografer och shower samt shopping- och sportcenter som ger oändliga ögonblick för din fritid och underhållning.

Samtidigt matchar boendet på Hotel Andorra Teneriffa bekvämligheterna med dess fantastiska läge. Studiorna och lägenheterna med ett och två sovrum är stora och fullt utrustade. Gemensamma bekvämligheter för alla rum är en stor platt-TV med satellitkanaler, öppet kök, badrum med hårtork, möblerad balkong och Wi-Fi. Lägenheterna i kategorin Superior har dessutom luftkonditionering, ett vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Andra hotellfaciliteter för att glädja dig inkluderar trädgårdar och sötvattenspooler med ett grunt område för barn och en poolbar för uteservering, plus en inbjudande restaurang och snackbar.

Hotel Andorra Teneriffa Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (endast i Superior Apartments),
Resort faciliteter
Reception 24/7, Flerspråkig personal (spanska, franska, engelska, tyska), Väckningsservice, Hissar, Bagageförvaring, Ramper och tillgång för gäster med nedsatt rörlighet, Biluthyrning, Cykeluthyrning, Tvätt- och kemtvättservice, Valuta utbyte, Turistinformation, Bar cafeteria, 2 pooler, poolbar
Närliggande faciliteter

Flygplats
Tenerife Sur flygplats
Checka in ut
13:00

Köper Hotel Andorra Teneriffa timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Hotel Andorra Teneriffa innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Hotel Andorra Tenerife varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Hotel Andorra Teneriffa

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter på Hotel Andorra Teneriffa. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Hotel Andorra Teneriffa.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Hotel Andorra Tenerife kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.