Foto av Hope Barton Barns
Foto av Hope Barton Barns
Foto av Hope Barton Barns
Foto av Hope Barton Barns
Foto av Hope Barton Barns

Adress: Hope Cove, Kingsbridge, South Devon, TQ7 3HT, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.hopebarton.co.uk

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Hope Barton Barns? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Erbjuder väl utformade självhushåll tidsdelning Lägenheterna har ett till fyra sovrum med plats för upp till tio personer. Den smakfullt ombyggda tidiga traditionella viktorianska bondgården, Barton House, har omvandlats (som en del av Barton Barns) till fyra lyxiga lägenheter med självhushåll. Det finns sjutton sten lador i två innergårdar och sitter intill den huvudsakliga bondgården. Laddarnas originaldetaljer har bevarats för att behålla tradition, kvalitet och atmosfär.

Hoppas Barton Barns håller med sin idylliska South Devon landsbygd och gård miljö. De lyxiga och bekväma rummen är inredda med bok- och ekhandgjorda möbler med traditionella tyger och stilar och synliga balkar. De har alla moderna bekvämligheter som digital-TV, radio, mikrovågsugn och diskmaskin samt alla handdukar och sängkläder. Extra gäster kan bo på dubbel bäddsoffa i varje stuga, om det behövs finns det ytterligare sängkläder tillgängliga. Yngre barn har tillgång till trappgrindar, barnsängar och barnstolar. Allt boende är husdjursvänligt. Hope Barton Barns ligger nära Totnes, Salcombe, Kingsbridge och Dartmouth.

Hoppas Barton Barns Facilities

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Minikök / Full), Tvätt (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Fitnessutrustning, Fiske, Spelrum, Handikappanpassat, Sjö, Lekplats, Bastu, Pool (inomhus), Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Båtliv (3.0 miles), Golf (3.0 miles), Livsmedelsbutik (2.0 miles), Ridning (5.0 miles), Medicinsk utrustning (4.0 miles), Dykning (3.0 miles), Squash (4.0 miles) , Vattenskidor (3.0 miles), vindsurfing (3.0 miles),
Flygplats
London Heathrow - (47 miles - 75 km)
Checka in ut
Fredag

Köper Hope Barton Barns timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Hopp Barton Barns innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Hope Barton Barns varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Hope Barton Barns

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Hope Barton Barns fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Hope Barton Barns.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Hope Barton Barns kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.