Foto av Hollywood Mirage
Foto av Hollywood Mirage
Foto av Hollywood Mirage
Foto av Hollywood Mirage
Foto av Hollywood Mirage

Adress: Hollywood Mirage, Calle Sierra Nevada, Urbanizacion Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.hollywoodmirageclub.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Hollywood Mirage


Låt dig transporteras tillbaka i tiden till en tid med glans, glamour och klassisk prakt - det här är vad du kan förvänta dig med tidsdelning På Hollywood Mirage resort i söder Teneriffa, Spanien. Orten har stylats för att återspegla elegans och förfining av "Golden Age" - det här är ingen mirage, men en verklighet toppad med en välförtjänt RCI Gold Crown-status. Lägenhetshus är uppkallade efter skådespelare och skådespelerskor, och varje onsdag kan du njuta av Hollywoods kvällskänsla med en grillbuffé och levande underhållning.

Lyx och komfort är högsta prioriteringar på Hollywood Mirage, med alla lägenheter utrustade med högsta standard - inklusive alla moderna bekvämligheter och några extra tillbehör, som bubbelpooler för att locka dig till en lång avvecklingssession i slutet av dagen . Los Cristianos är en idealisk familjeanläggning så under dagarna själva, ta en kort bilresa eller bussresa eller till och med en trevlig promenad nedförsbacke till stadens centrum för fantastiska stränder med båtturer för att se valarna och en spännande torg full av butiker och kaféer och butiker för dina tullfria köp. Semestern på Teneriffa har så mycket att erbjuda, Siam Park, en fantastisk vattenpark, Loro Parque, en underbar naturpark och det spektakulära Mount Teide, som är det högsta berget i Spanien. Rese och fritid Anser att alternativen verkligen är oändliga med tidsdelning På Hollywood Mirage.

Hollywood Mirage Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barnpool, Fitnessutrustning, Spelrum, Livsmedelsaffär, Hälsoklubb, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Squash, Simbassäng, Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (i närheten), Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (3.0 miles), Barnomsorg (Närliggande), Fiske (1.0 miles), Golf (3.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medicin Faciliteter (i närheten), Tennis (I närheten), Vattenskidor (1.0 miles), Vindsurfing (1.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Checka in ut
Fredag, söndag

Köper Hollywood Mirage timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Hollywood Mirage innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Hollywood Mirage varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Hollywood Mirage

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Hollywood Mirage-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Hollywood Mirage.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Hollywood Mirage kan vara säkert med tanke på att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.