Foto av Hollywood Beach Resort
Foto av Hollywood Beach Resort
Foto av Hollywood Beach Resort
Foto av Hollywood Beach Resort
Foto av Hollywood Beach Resort

Adress: 101 N. Ocean Drive, Hollywood, FL, 33019, USA
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Hollywood Beach Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ligger bara två minuter från stranden, erbjuder Historic Hollywood Beach Resort i Florida USA obegränsad havsutsikt och oändliga möjligheter till havsutsikt. Dess populära strandbar och restaurang, Ocean Pub 101, är den perfekta inställningen för att njuta av det varma vädret eller helt enkelt hänga med vänner och familj som omger dig. Sitter strax på Boardwalk med utsikt över Atlanten, det har en rolig och avslappnad atmosfär, kompletterad med utmärkta cocktails och bra lokal amerikansk mat, inklusive fiskrätter, hamburgare, sallader och slingor.

Under tiden, Rese och fritid timeshare mäklare är lika imponerade av tidsdelning boende. Studiorna är mysiga och avslappnade med bekvämligheter som kabel-TV, gratis Wi-Fi, pentry och eget badrum. Välj sviter lägger till ett komplett kök och ett separat vardagsrum med bäddsoffa. Varje enhet öppnar till fantastisk utsikt över staden eller havet.

Dessutom har Historic Hollywood Beach Resort fler faciliteter för att garantera din fritid och bekvämlighet. Bland dessa finns ett gym, tvättställ, restaurang på plats, utomhuspool med bubbelpool, cykeluthyrning och klädaffär. Hotellet är också omgivet av gatumarknader och affärer, nattliv i barer och klubbar, och ligger nära attraktioner som The Hollywood Trolley, Fort Lauderdale Airport och Cruise Port.

Hollywood Beach Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Minikitchen), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnpool, Träutrustning, Livsmedelsaffär, Frisör, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Snacksbar, Swimmingpool, Bubbelbadkar,
Närliggande faciliteter
Fiske (2.0 miles), Spelrum (i närheten), Golf (2.0 miles), Hälsoklubb (i närheten), Ridning (20.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Racketboll (i närheten), Restaurang i närheten (I närheten), tennis (3.0 miles), vattenskidor (2.0 miles),
Flygplats
Fort Lauderdale - (5 miles - 8 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köper Hollywood Beach Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Hollywood Beach Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Hollywood Beach Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Hollywood Beach Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Hollywood Beach Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Hollywood Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Hollywood Beach Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.