Foto från Holiday Club Villas Kuusamon
Foto från Holiday Club Villas Kuusamon
Foto från Holiday Club Villas Kuusamon
Foto från Holiday Club Villas Kuusamon
Foto från Holiday Club Villas Kuusamon

Adress: Kylpylantie 5, Kuusamo, 93600, Finland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: holidayclubresorts.com/en/resorts/kuusamon-tropiikki/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Holiday Club Villas Kuusamon? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Holiday Club Villas innebär helt nya semestermöjligheter både i Åre och runt om i världen. Du äger antingen hela lägenheten själv eller genom ett samboskap. Konceptet innebär full service och genom vårt uthyrningsprogram får du bra avkastning på din investering. Du kommer att kunna njuta av hög standard och fantastiska semester tillsammans med Holiday Club Villas. Som en tidsdelning ägare du äger en eller flera veckor i det fritidshus du väljer. Semesterhusen är rymliga och har egen bastu och ett lyxigt utrustat kök.

Holiday Club Villas Kuusamon är en mångsidig hotell- och semesterort mellan Ruka och Kuusamo, inbäddad bland magnifika landskap vid den hisnande Petajalampi-dammen. Holiday Club Kuusamon Tropiikki erbjuder fritidstjänster året runt för alla, från barnfamiljer till par och kompisgäng.

Köper Holiday Club Villas Kuusamon timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Holiday Club Villas Kuusamon innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Club Villas Kuusamon varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Holiday Club Villas Kuusamon

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Club Villas Kuusamon fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Holiday Club Villas Kuusamon.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Holiday Club Villas Kuusamon kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.