Bild på Holiday Club Villas Katinkulta
Bild på Holiday Club Villas Katinkulta
Bild på Holiday Club Villas Katinkulta
Bild på Holiday Club Villas Katinkulta
Bild på Holiday Club Villas Katinkulta

Adress: Katinkullantie 15, Vuokatti, 88610, Finland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.holidayclubresorts.com/fi/villas/kohteet/katinkulta/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Holiday Club Villas Katinkulta? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Holiday Club Villas Katinkulta är oöverträffad i sin mångsidighet: många inomhus- och utomhusaktiviteter, en fantastisk spavärld, högkvalitativa restaurangtjänster, en av Finlands mest populära golfbanor, programtjänster och mycket mer.

Smakämnen tidsdelning Villorna har fantastisk utsikt över antingen golfbanan eller sjön Nuasjarvi och Vuokatinvaara. De 65 lägenheterna på de fyra våningarna har intern tillgång till hotellet och tjänsterna. Villorna har 1 eller 2 sovrum, ett fullt utrustat kök, en privat bastu och en inglasad balkong. Utrymmet varierar från 44.5 till 72.5 m2. Villas Katinkulta Spa 2014 slutfördes i juni 2 och består av 30 nya lägenheter i en byggnad intill spahotellet.

Köp Holiday Club Villas Katinkulta timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Holiday Club Villas Katinkulta innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Club Villas Katinkulta, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Holiday Club Villas Katinkulta

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Club Villas Katinkulta fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Holiday Club Villas Katinkulta.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Holiday Club Villas Katinkulta kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.