Foto från Holiday Club Playa Amadores
Foto från Holiday Club Playa Amadores
Foto från Holiday Club Playa Amadores
Foto från Holiday Club Playa Amadores
Foto från Holiday Club Playa Amadores

Adress: Playa Amadores, Puerto Rico
Mogan, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.puertocalmagroup.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Holiday Club Playa Amadores


Playa Amadores Beach Club, som ligger i hela året runt södra regionen Gran Canaria, Erbjuder den ultimata chill-out reträtten. Denna innovativa lyxiga högklassiga strandklubb skapades speciellt med avkoppling och VIP-service i åtanke, och om vad du letar efter tidsdelning Ägande är en okomplicerad beach getaway i en oas av lugn då Travel & Leisure Group Anser att detta är utväg för dig.

Stranden är den huvudsakliga navet av aktivitet och inställningen är fantastisk - varje kväll kan du njuta av de fantastiska solnedgångarna över havet med utsikt över Teneriffa och Mount Teide. Avkoppling blir inte bättre, från din rymliga lägenhet med privat pool eller bubbelpool på balkongen, till balinesiska solstolar, VIP-lounge och vacker saltvattenpool. Du kommer att spendera din tid på att slappna av i Playa Amadores Beach Clubs fridfulla miljö av odlad lugn - en ovanlig och värdefull hitta i Spanien - och upplev lugnande lounge musik för att ljudspå din reträtt, med bara en kort promenad till Puerto Rico för det spännande ön nattliv. Ren stjärna inställning och service är namnet på spelet på detta tidsdelning tillflykt.

Säsong information Vecka nummer (er)
Red 1-52 hela året

Holiday Club Playa Amadores faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvätt (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnens pool, Fiske, Medicinsk utrustning, Restaurang, Snacksbar, Simbassäng, Vattenskidåkning, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Övningsutrustning (Närliggande), Livsmedelsaffär (Närliggande), Frisör (Närliggande), Gym (i närheten), Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Spa (i närheten)
Flygplats
Las Palmas - (32 miles - 51 km)
Checka in ut
Lördag, måndag, onsdag

Köper Holiday Club Playa Amadores timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Holiday Club Playa Amadores innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Club Playa Amadores varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Holiday Club Playa Amadores

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Club Playa Amadores fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Holiday Club Playa Amadores.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Holiday Club Playa Amadores kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.