Foto från Coylumbridge Highland Lodges
Foto från Coylumbridge Highland Lodges
Foto från Coylumbridge Highland Lodges
Foto från Coylumbridge Highland Lodges
Foto från Coylumbridge Highland Lodges

Adress: Coylumbridge, Aviemore, Inverness-Shire, Skottland, PH22 1QN
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.higvc.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Coylumbridge Highland Lodges


Ett resmål med otrolig uppmärksamhet på detaljer. En resort som ligger i högländerna i skottland. Detta är tidsdelning med Coylumbridge Highland Lodges, inbäddat vid foten av Cairngormbergen. De nordiskt inspirerade Heather and Pine Lodges som utgör boendet som erbjuds är teman kring rymd och ljus, inredda med en blandning av traditionella och moderna inslag som perfekt blandas.

Stugan med två eller tre sovrum med plats för sex eller åtta personer är tillräckligt rymliga för att alla ska kunna njuta, oavsett om du dyker in och ut mellan vattensporter och whiskyprovningar eller tillbringar en kväll med att umgås tillsammans i en hemtrevlig miljö. . Få ut det mesta av panoramafönstren för att njuta av den fantastiska utsikten över höglandet från din bekväma bergsgömställe, och njut av inomhuspoolerna på plats som är öppna året runt.

Liveunderhållning på anläggningen på kvällen erbjuder något för alla på Woodshed Bar som också serverar luncher och snacks, och är endast för vuxna efter kl. 8. Eller så kan du helt enkelt koppla av i din lounge med öppen planlösning med ditt kompletta underhållningssystem till ditt förfogande. För en lugn skotsk semester, Rese och fritid rekommenderar att du överväger tidsdelning med Coylumbridge Highland Lodges.

Coylumbridge Highland Lodges faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barnomsorg, Frisör, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool (inomhus), Tennis,
Närliggande faciliteter
Skidåkning (4.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (9.0 miles), Livsmedelsaffär (2.0 miles), Ridning (1.0 miles), Sjö (1.0 miles) ), Medicinsk utrustning (i närheten), Skidskola (4.0 miles), Vattenskidåkning (9.0 miles),
Flygplats
Inverness - (25 miles - 40 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Coylumbridge Highland Lodges timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Coylumbridge Highland Lodges innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Coylumbridge Highland Lodges varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Coylumbridge Highland Lodges

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Coylumbridge Highland Lodges fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Coylumbridge Highland Lodges.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Coylumbridge Highland Lodges kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.