Foto av Heritage Resorts på Matchroom
Foto av Heritage Resorts på Matchroom
Foto av Heritage Resorts på Matchroom
Foto av Heritage Resorts på Matchroom
Foto av Heritage Resorts på Matchroom

Adress: Heritage Resorts på Matchroom, Urbanizacion Mijas Golf, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.heritageresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Heritage Resorts på Matchroom


Utgör en del av Heritage Resorts"Unik portfölj av lyxiga semester och fritid destinationer, Matchroom Country Club kan hittas nära Fuengirola, Spanien, Bara fyra miles från stranden och trettio minuters bilresa från Marbella. Rese och fritid Vet att detta är en ständigt populär plats på Costa Del Sol, känd för sin tillgänglighet med goda transportförbindelser via väg, järnväg och buss. Staden erbjuder gäster en mängd aktiviteter inkluderar fem miles av sandstränder, tapasbarer, restauranger och en rad golfbanor för den sköna golfspelaren.

De som överväger tidsdelning På Matchroom Country Club kommer du med glädje att veta att orten kommer med ett klubbhusatmosfär som erbjuder levande underhållning i baren och restaurangen varje vecka. Anläggningen har två uppvärmda pooler som erbjuds bland subtropiska trädgårdar med utsikt över sin egen golfbana. Andra faciliteter inkluderar ett gym, jacuzzi och stor snookerbord.

Någon som är intresserad av att köpa tidsdelning På Matchroom Country Club hittar du boende som består av en rad studio, lägenheter med ett-, två- och tre-rumsinredning smakfullt inredda och inkluderar ett brett utbud av bekvämligheter som satellit-TV. Varje enhet har också ett modernt kök med egen diskmaskin.

Heritage Resorts på Matchroom Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (alla enheter) Kök (alla enheter, delvis / full) Diskmaskin (vissa enheter) Mikrovågsugn (alla enheter)
Resort faciliteter
Telefon (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Diskmaskin (En Enhet), Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Närliggande faciliteter
Strand (4.0 miles), Waterskiing (4.0 miles), Vindsurfing (4.0 miles), Båtliv (4.0 miles), Fiske (4.0 miles), Golf i närheten, Ridning (närliggande), Casino (7.0 miles), Tvättstuga (2.0 miles) Miles), Medical Facility (3.0 miles)
Flygplats
Malaga - 17.0miles / 27.0km
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Att köpa Heritage Resorts på Matchroom timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Heritage Resorts på Matchroom innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Heritage Resorts på Matchroom, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Heritage Resorts i Matchroom

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Heritage Resorts på Matchroom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Heritage Resorts på Matchroom.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Heritage Resorts på Matchroom kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.