Foto av Heavenly Collection på Golden Sands
Foto av Heavenly Collection på Golden Sands
Foto av Heavenly Collection på Golden Sands
Foto av Heavenly Collection på Golden Sands
Foto av Heavenly Collection på Golden Sands

Adress: Golden Sands, Golden Bay, l/o Mellieha, MLH 5510, Malta
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vcmsmalta.com/thc-thcst

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Heavenly Collection at Golden Sands? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


The Heavenly Collection lanserades ursprungligen 2011 med nio Penthouse-lägenheter i Sunrise Tower på Radisson Blu, Resort & Spa, Golden Sands, Malta. Ytterligare nio spektakulära strandlägenheter lades till samlingen 2018 vid Sands Tower på samma resort.

Starlight & de större Stardust Apartments kommer att rymma två personer. Moonlight kommer att rymma fyra personer med Stellar sex personer och den största lägenheten är Galaxy med fyra sovrum som rymmer upp till åtta personer och har en stor terrass med jacuzzi med spektakulär havsutsikt.

Med sitt utmärkta läge på en klippa, Heavenly Collection på Golden Sands befaller det ultimata panoramat över Maltas förtrollande kustlinje. Beläget i en oländig grön landsbygd tidsdelning har utsikt över en avskild vik och verkligen fångar Medelhavets oförstörda skönhet. Strax efter din ankomst, förbered dig på att bli fängslad av det generösa utrymmet och den ultralyxiga interiören i din svit. Denna varma och eleganta miljö genomsyrad av medelhavsförfining har slående eldstäder, överdådiga konstverk och konstföremål, allt smälter sömlöst med 21-talets hemteknologi. En förlängning av dessa graciösa interiörer, din storslagna, överdådigt möblerade terrass kommer att ge dig hisnande vyer på dagen och erbjuda den ultimata miljön för intima kvällssoireer. Ge dig ut utanför din bostad för att fylla dina dagar med en mängd olika sysselsättningar, oavsett om det är en kraftfull runda tennis eller avkopplande spabehandlingar. Plaska i lagunpoolen eller smutta på din favoritdrink bland den milda brisen från den privata stranden. När solen glider bakom horisonten kan du välja mellan smakfulla rätter - se till att inkludera en festlig skål i champagnebaren.

Heavenly Collection på Golden Sands Facilities

Enhetsfaciliteter
Aqua Plasma-TV i badrummet, stor möblerad terrass med grill, plasma-TV, satellit-TV, DVD-spelare, Bose ljudsystem och hemmabio, privat utomhus jacuzzi (endast 4 sovrum), fullt utrustat kök med integrerad cappuccino maker, centraliserat klimat och belysning kontroll, Duschkabiner med kroppsstrålar, Elektroniska takfönster, Överdådigt sängkläder som är speciellt utformade för din komfort.
Resort faciliteter
Barnpassning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Biluthyrning, Klubbhus, Dagsspana, Underhållning - Live, Fitnessrum - Utrustad, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättservice, Racketboll, Restaurang, Bastu eller ångrum, Pool - Inomhus / Utomhus , Tennis, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Närliggande faciliteter
Båt Marina / Lansering, Kasinospel, Fiske, Ridning, Segling / Uthyrning, Dykning, Vattenskidåkning
Flygplats
Luqa / MLA 12 Miles / 19 KM
Checka in ut
Tisdag, fredag

Köper Heavenly Collection på Golden Sands timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Heavenly Collection på Golden Sands innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Heavenly Collection på Golden Sands varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Heavenly Collection på Golden Sands

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Heavenly Collection på Golden Sands fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Heavenly Collection på Golden Sands.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Heavenly Collection på Golden Sands kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.