Foto av Hacienda Tres Rios
Foto av Hacienda Tres Rios
Foto av Hacienda Tres Rios
Foto av Hacienda Tres Rios
Foto av Hacienda Tres Rios

Adress: Km.54 Carretera Federal, Carrillo Puerto-Cancun, Municipio de Solidaridad, Playa del Carmen, Quintana Roo 77710, Mexiko
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.haciendatresrios.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Hacienda Tres Rios? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Hacienda Tres Rios till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Hacienda Tres Rios faciliteter

Enhetsfaciliteter
Strykjärn och strykbräda finns, väckarklocka / klockradio, Internetuppkoppling: trådlöst internet, TV, bänkskivor Bath: 100656, badrum toalettartiklar, TV
Resort faciliteter
Restaurang, ATM / bank, bastu, Jacuzzi / Hot tub, Fitnesscenter Faciliteter: fri vikt, Cardio, Yoga, Presentbutik eller tidningskiosk, ångbad, Biljardbord, Bar / lounge, Sport domstolar / Grounds Sport domstolar / Grounds Typ: volleyboll, Spa Spa tjänster: Kroppsbehandlingar behandlingar~~POS=HEADCOMP, Massage, ansiktsbehandlingar, Nail Services, pool, Tv i lobbyn, bar vid poolen, Salon
Närliggande faciliteter
Nattklubb (15.0 km), Marina (3.0 km)
Flygplats
Cancun International Airport
Checka in ut
Söndag, lördag 15: 00

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Hacienda Tres Rios

När du köper timeshare på fastigheter som Hacienda Tres Rios, garanteras du en årlig avresa. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Hacienda Tres Rios innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Hacienda Tres Rios varför försöker du inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Hacienda Tres Rios

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Hacienda Tres Rios. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Hacienda Tres Rios.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Hacienda Tres Rios kan vara trygg i vetskapen om att de är i säkra händer med pengar deponerade i ett klientmedelskonto administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.