Foto på Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Foto på Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Foto på Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Foto på Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Foto på Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya

Adress: Ctra. Federal Cancun-Playa del Carmen Km. 48, Riviera Maya, Playa del Carmen, Solidaridad, Quintana Roo 77710, Mexiko
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vidanta.com/en/destinations/riviera-maya

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Vid köp tidsdelning, de flesta semesterfirare letar efter höjdpunkten av lyx. Tidsdelningsmäklare för Travel and Leisure Group tror att du inte behöver leta längre än till Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya. Detta prestigefyllda hotell fick nyligen Five Diamond Award från AAA, av 32,000 0.5 hotell som betygsatts av organisationen varje år, endast XNUMX % av dem uppnår denna standard.

Hotellet är bara en liten del av denna vidsträckta semesterort, som har ett privilegierat läge längs Riviera Maya i Mexiko. Ägare här kan njuta av faciliteter på alla hotell, som är varierande och omfattande. Du har tillgång till en pool för endast medlemmar och ett privat strandområde. Din rymliga svit har en privat balkong eller terrass med avsvalkningspool. Dessutom har denna tidsdelning i världsklass ett stort utbud av matställen som lockar dig. Utforska franska smaker på Azur, upplev traditionella spanska tapas på Chiringuito, njut av smörgåsar, hamburgare och cocktails på Balche, och missa inte dagens färska fångst på Blue Fish!

Det stora komplexet är lätt att ta sig runt med förhöjda gångvägar och golfbilar tillgängliga. Se till att hålla utkik efter de unika fåglarna och reptilerna! Varje pool har en annan scen och atmosfär, så låt ditt humör ta dig vart du än vill. Hälsocentret erbjuder hydroterapi, yoga och pilates. Och som om allt det inte vore nog, placerar din lägenhet dig i lyxens knä med sina plyschiga möbler och eleganta faciliteter.

Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya: timeshare-lyx när den är som bäst.

Köper Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.