Foto av Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Foto av Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Foto av Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Foto av Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Foto av Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta

Adress: Fracc. Nautico Turistico, Nuevo Vallarta, Nayarit, 63735, Mexiko
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vidanta.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En privat oas inom en femstjärnig utväg. En mottagare av AAAs eftertraktade Five Diamond Award. Ett privilegierat läge mellan Sierra Madre Mountains och Stilla havet. Detta är tidsdelning på Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta i Mexiko.

Rese och fritid timeshare-mäklare förundras helt enkelt över allt som erbjuds här. Detta tropiska strandparadis ligger i framkant av lyx. Anläggningarna på plats verkar vara utan slut, från den Jack Nicklaus-designade golfbanan och avancerade boutique-shopping till de lyxiga spa och salonger i kombination med gym. Alla faciliteter (för att inte nämna de fyra andra närliggande hotellen i anläggningen) är anslutna med fantastiska trävägar som får dig att känna att du är en del av ett pulserande nätverk av semesterfirare.

Förutom alla ovanstående finns det över tjugo världsklass restauranger i närheten! Och se till att du inte saknar Aqua Park och Lazy River - det här är aktiviteter för hela familjen att njuta av. Och som medlem av Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta får du exklusiv tillgång till de högsta nivåer av lyx som denna utväg har att erbjuda: rymligt boende, privata terrasser och pooler och många evenemang och aktiviteter. Gör det mesta av det och fråga idag om denna fantastiska semesterort!

Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter
Resort faciliteter
Barnpassning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Klubbhus, Dag Spa, Fitnessrum, Utrustad, Golf, Livsmedelsaffär / Supermarket, Sjö, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Swimmingpool, Utomhus, Rullstolsanpassat, Whirlpool Spa eller Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Cykelleder, Båt Marina / Lansering, Fiske, Ridning, Segling / Uthyrning, Dykning, Tennis, Vattenskidåkning
Flygplats
Puerto Vallarta / PVR 5 Miles / 8 KM
Checka in ut
Måndag, Fredag, Lördag, Söndag

Köper Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.