Foto på Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort
Foto på Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort
Foto på Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort
Foto på Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort
Foto på Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort

Adress: 897 Mesquite Boulevard, Mesquite, NV 89027, USA
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Denna tidsdelning resort kommer att vara ditt hem hemifrån när du besöker Mesquite. Oavsett om du kopplar av här efter en aktiv dagsutflykt till en nationalpark, eller om du bara vill stanna på fastigheten och sola och njuta av det vackra bergslandskapet, kommer du att vara glad. Grunderna är noggranna. Sjunk ner i badtunnan och låt bubbelpoolen lätta på spänningar. Ta med din tennisracket, banorna är bekvämt belägna precis vid resorten. Ta med hela familjen: alla kommer att njuta av den lilla staden, äkta värmen från den hjälpsamma personalen.

Med sitt varma ökenklimat, över 300 soldagar om året och fascinerande vyer gör Mesquite till en fantastisk utomhussemester. Dess läge, i den vackra, robusta Virgin River Valley, är idealiskt: Las Vegas är 80 miles söder, Zion är 1.5 timmar, och Bryce cirka 4 timmar. Valley of Fire State Park, med unika klippformationer och underbar panoramautsikt, är en kort bilresa. Om du vill känna vinden i håret medan du sightseeer, hyr en mountainbike och cykla längs fotspåren, eller ta en guidad naturtur för att se områdets djurliv. På natten kan du dansa till levande musik i en lounge.

Köper Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Grand Destination Vacation Club på The Oasis Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.