Foto från Golf Park
Foto från Golf Park
Foto från Golf Park
Foto från Golf Park
Foto från Golf Park

Adress: Golf del Sur, San Miguel de Abona, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: golf-park-resort.negocio.site

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Golf Park? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Golf Park ligger på den expansiva urbaniseringen Golf del Sur, nära själva golfbanan. Det liv och rörelse i Playa de las Americas ligger cirka 20 km söderut. Inom tidsdelning Utvecklingsgäster kan njuta av olika sporter förutom golf, inklusive tennis och simning. På plats finns livsmedelsbutik, restaurang, barandlounge/nöjesområde. Golf starttider kan bokas före ankomst för att undvika besvikelse. En bil är att rekommendera.

Golf Park Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Beach (4.0 miles), Casino (11.0 miles), Golf (i närheten), Medicinsk utrustning (Närliggande), Dykning (4.0 miles), Tennis (I närheten), Vindsurfing (1.0 miles)
Flygplats
Reina Sofia - (6 miles - 9 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köper Golf Park timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Golf Park innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Golf Park varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Golf Park

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Golf Park fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Golf Park.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Golf Park kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.