Foto av Golden Coast Holiday Club
Foto av Golden Coast Holiday Club
Foto av Golden Coast Holiday Club
Foto av Golden Coast Holiday Club
Foto av Golden Coast Holiday Club

Adress: Marathon Beach, Marathon, 19007, Grekland
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.goldencoast.gr

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Golden Coast Holiday Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Beläget på den populära Marathon Beach, Golden Coast Holiday Club är ett perfekt val för en avkopplande tidsdelning semester vid havet. Den berömda byn Marathon ligger 7 km bort och Aten ligger mindre än en timmes bilresa bort. Anläggningen ligger 4 km från staden Nea Makri, med sina butiker, tavernor och nattliv. Hotellet har barer, en nattklubb, teater, minilivs, boutique, en organiserad miniklubb, massor av sportaktiviteter och daglig underhållning.

Golden Coast Holiday Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), kök (vissa enheter, ingen / delad),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnomsorg, Barn s Pool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Snacksbar, Simbassäng, Telefon, Tennis, Vindsurfing,
Närliggande faciliteter
Medicinsk utrustning (i närheten),
Flygplats
Aten - (24 miles - 38 km)
Checka in ut
lördag

Köper Golden Coast Holiday Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Golden Coast Holiday Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Golden Coast Holiday Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Golden Coast Holiday Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Golden Coast Holiday Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Golden Coast Holiday Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Golden Coast Holiday Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.