Foto på Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Foto på Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Foto på Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Foto på Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Foto på Ramada Fractional Ownership Marina del Sol

Adress: CLC Marina del Sol, Urbanizacion Marina del Sol, Carretera Cádiz Variante km 206, 29649, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Ramada Fractional Ownership på Marina del Sol? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En destination året runt som Costa del Sol, Spanien, Ger alla semesterfirare möjlighet att fly till sol, hav och sand när stressen i det dagliga livet och dåligt väder blir för mycket, vilket gör att tidsdelning här en idealisk semesterinvestering. Ramada Fractional Ownership på Marina Del Sol erbjuder mer än bara tillgång till de många närliggande stränderna - du kommer aldrig att bli uttråkad med det breda utbudet av bekvämligheter och aktiviteter, vare sig i, eller en kort bit från, resorten. Dess unika layout gör att du även under högsäsong kan koppla av i lugn och ro. Boendet består av studio-, ett- och tvårumslägenheter som ger dig flexibiliteten att bestämma exakt vad du behöver när du är borta.

Väntar på dig på orten finns tre pooler, en mängd restauranger och snackbarer, som sträcker sig från familjeföretag till mysiga krokar reserverade för par och ett underhållningsprogram med olika shower och hela barnklubb. Njut av att vakna upp till soluppgången, en arbetsdag på din solbränna eller utforska det välbärgade lokala området och njut av cocktails när solen går ner. Rese och fritid Är glad att erbjuda tidsdelning för återförsäljning med Ramada Fractional Ownership på Marina Del Sol.

Ramada Fractional Ownership Marina del Sol Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnomsorg, Barnpool, Spelrum, Livsmedelsaffär, Ridning, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool, Tennis
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Casino (9.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vattenskidor (2.0 miles), Vindsurfing (2.0 miles)
Flygplats
Malaga, 17 miles
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köpa Ramada Fractional Ownership Marina del Sol timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ramada Fractional Ownership Marina del Sol innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ramada Fractional Ownership Marina del Sol varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ramada Fractional Ownership Marina del Sol

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ramada Fractional Ownership Marina del Sol-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Ramada Fractional Ownership Marina del Sol.

Någon som tittar på Sälja timeshare genom att använda Ramada Fractional Ownership kan Marina del Sol vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.