Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club

Adress: Complejo San Andres, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Teneriffa 38620, Kanarieöarna
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com/destinations/property/Royal-Tenerife-Country-Club

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Den senaste semesterägande produkten spänner verkligen tradition! Bråkigt ägande är ett nytt sätt att äga semester (tidsdelning). Varje ägande går till en specifik lägenhet på en särskild resort och tilldelas en andel av ägandet, som du får när du har sålt det. Varje år tilldelas du ett visst antal fraktionerade punkter som du kan använda var som helst du vill inom företagets portfölj. Istället för samma utväg varje år, försök dem alla att hitta din favorit. Sådan flexibilitet var tidigare okänd om den inte används utbytesföretag. När hyresrätten upphör så säljs fastigheten och du kommer att vara bland dem som får sitt snitt. Att äga med Diamond Resorts innebär att dina fraktionerade poäng kan användas på någon av orterna i deras imponerande portfölj.

Utforska de olika destinationerna och länderna, lyxen av Diamond Resorts över hela världen och kom ihåg att året därpå kan du bara välja en annan tidsdelad semesterort i ett annat land. Under en livstid med underbara semesterminnen och utmärkt valuta för pengarna rekommenderar Travel and Leisure Group starkt att överväga delaktighet med Diamond Resorts.

Ring Travel & Leisure Group nu för att få veta mer om detta underbara tidsdelningsalternativ som nu finns på återförsäljningsmarknaden, "till en bråkdel av resortens ursprungliga pris".

På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Diamond Resorts Bråkigt ägande Royal Tenerife Country Club till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Diamond Resorts Bråkigt ägande Royal Tenerife Country Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Barnpool (utomhus), Uppvärmd pool (utomhus), Pool (utomhus), Whirlpool (inomhus)
Resort faciliteter
Bowlinghall, Fitnesscenter (måste vara 18 ålder), Trädgård, Lekplats, Biljardbord, Bar vid poolen, Snackbar, Spa, Spa (åldersbegränsningar gäller - fråga), Ångrum, Bordtennis / bordtennis, Tennis
Närliggande faciliteter
Strand, Bowlinghall, Bowling Green, Klubbhus, Fitnesscenter, Trädgårdar, Golf, Golf - Körsträcka, Golf - Pro Shop, Golf - Putting Green, Ridning, Marina, Minigolf, Nattliv, Parker, Biljardbord, Restauranger, Bastu , Dykning / Snorkling, Shopping, Snackbar, Solarium, Spa, SurfingSwimming, Bordtennis / bordtennis, Tennis, Vattensport, Whale Watching, Vindsurfing
Flygplats
Reina Sofia - 11km
Checka in ut
17: 00 fredag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Royal Tenerife Country Club

När du köper timeshare på egendomar som Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Teneriffa Country Club, är du garanterad en årlig avresa. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Teneriffa Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts Group Ownership Royal Tenerife Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Royal Tenerife Country Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Diamond Resorts Group Ownership Royal Tenerife Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Diamond Resorts Bråkigt ägande Royal Tenerife Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.