Foto av Flexi-Club International
Foto av Flexi-Club International
Foto av Flexi-Club International
Foto av Flexi-Club International
Foto av Flexi-Club International

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.predatorridge.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning hos Flexi-Club International


Skräddarsydda är namnet på spelet med Flexi-Club International. Grundad i 1990, detta unika tidsdelning poäng semester äganderätt erbjuder en mängd olika paket att välja ut, utan några begränsningar av traditionella semesterägande. Klubben själv är ett ideellt system som ägs av medlemmarna. Oavsett dina flexibilitetskrav hittar du ett paket som passar dig: Tillträde är det mest grundläggande, ett femårigt medlemskap som ger dig upptagning till trettiofem resorts i Sydafrika och Namibia. Utforska, Inspire och Elite är alla variabla medlemskap som tillåter tillgång till upp till fyra tusen orter över hela världen. Varje nivå erbjuder också olika fördelar och bonusalternativ, och möjligheten att bära poäng över i upp till tre år.

Köp av tidsdelning poäng med Flexi-Club International innebär att du väljer från en handplockad portfölj av orter, alla sorterade efter storlek, standard och till och med deras popularitet. Det innebär att du har full kontroll och val över var och när du går och när du kombinerar en av de tillgängliga bonuserbjudandenen kan du till och med få en extra helg bort någonstans speciell. För fullständigt ägande av ditt timeshare-poängs ägande, Rese och fritid rekommenderar starkt att överväga detta företag.

Köper Flexi-Club International timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Flexi-Club International innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Flexi-Club International varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Flexi-Club International

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Flexi-Club International fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Flexi-Club International.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Flexi-Club International kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.