Foto från Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Foto från Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Foto från Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Foto från Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Foto från Ferienclub Oberstaufen - Mondi

Adress: Malas, 8-10 87534, Oberstaufen, Tyskland
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: oberstaufen.mondihotels.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Ferienclub Oberstaufen – Mondi? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ferienclub Oberstaufen Mondi tidsdelning ligger på de soliga kullarna i den populära byn Oberstaufen. Oberstaufen är välkänt för sitt hälsosamma klimat. Det finns faciliteter för hela familjen som inkluderar medicinska faciliteter, massage, solarium, ångbad, lekplats, inomhuspool, restaurang och barer. På vintern kommer gästerna att hitta ett brett utbud av vintersporter. På sommaren kan utflykter ordnas till Bodensee, Schweiz och Österrike. Det finns en golfbana i närheten som gästerna kan använda.

Ferienclub Oberstaufen - Mondi Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (alla enheter) Kök (alla enheter, delvis/minikök) Matta (alla enheter)
Resort faciliteter
Pool (inomhus) Tennis Squash Träningsutrustning Hälsoklubb Bastu Bubbelpool/badtunna Spa Spelrum Hiss Frisör Tvättservice Restaurang
Närliggande faciliteter
Vattenskidor (25.0 miles) Vindsurfing (7.0 miles) Båtliv (7.0 miles) Fiske (7.0 miles) Längdskidåkning (i närheten) Utförsåkning (3.0 miles) Skidskola (i närheten) Golf (3.0 miles) Ridning (i närheten) Casino ( 25.0 miles) Biluthyrning (i närheten) Sjukvårdsanläggning (i närheten) Shopping (i närheten)
Flygplats
München - 143.0 miles / 230.0 km
Checka in ut
lördag

Köper Ferienclub Oberstaufen - Mondi timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ferienclub Oberstaufen - Mondi innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ferienclub Oberstaufen - Mondi varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ferienclub Oberstaufen - Mondi

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ferienclub Oberstaufen - Mondi fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Ferienclub Oberstaufen - Mondi.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Ferienclub Oberstaufen - Mondi kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.