Foto av Ferienclub Grundlsee - Mondi
Foto av Ferienclub Grundlsee - Mondi
Foto av Ferienclub Grundlsee - Mondi
Foto av Ferienclub Grundlsee - Mondi
Foto av Ferienclub Grundlsee - Mondi

Adress: Archkogl 31, Grundlsee, Österrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.grundlsee.mondiholiday.at

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Ferienclub Grundlsee - Mondi? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Ferienclub Grundlsee tidsdelning ligger i det berömda Salzkammergut-området vid kusten av pittoreska Grundlsee sjön. Mycket populär med vandrare under sommaren kan de njuta av det vackra bergslandskapet. Området är särskilt vackert både vår och höst. Det finns ridning, uthyrningsbåtar till lakelanden och ett spårväg i närheten. Det finns ett nätverk av längdskidspår i närheten och ett urval av skidbackar inom en halvtimme, perfekt för vintermånaderna.

Ferienclub Grundlsee - Mondi faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Vissa Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Båtliv, Konferensfaciliteter, Spelrum, Livsmedelsaffär, Sjö, Tvättservice, Hiss, Lekplats Område, Restaurang, Bastu, Skidskola, Pool (inomhus),
Närliggande faciliteter
Skidåkning (närliggande), Skidåkning (närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (2.0 miles), Frisör (Närliggande), Ridning (Närliggande), Medicin Faciliteter (53.0 miles), Dykning (närliggande), Shoppingområde (4.0 miles), Spa (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Tennis (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Salzburg - (65 miles - 104 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köpa Ferienclub Grundlsee - Mondi timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ferienclub Grundlsee - Mondi innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ferienclub Grundlsee - Mondi varför försöker du inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ferienclub Grundlsee - Mondi

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Ferienclub Grundlsee - Mondi. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Ferienclub Grundlsee - Mondi.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Ferienclub Grundlsee - Mondi kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.