Foto av Exotic Travel Club
Foto av Exotic Travel Club
Foto av Exotic Travel Club
Foto av Exotic Travel Club
Foto av Exotic Travel Club

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.exotictravelers.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Exotic Travel Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Exotiska resenärer är en del av Karisma Hotels & Resorts, en framstående ledare inom gästfrihetshantering. De har ett engagemang i att tillhandahålla innovativa tjänster till hotellägare från tredje part. Karisma är känt för produkter som Aguas del Amors privata utomhusduschar, upplevelsemässiga matställen och simning i sviter och omfattande barnprogram. Karisma har omdefinierat semesterupplevelsen för familjer, par och vänner. Exotiska resenärer är nästa steg för tidsdelning i att lägga till besparingar, flexibilitet och belöningar för medlemmar, som vill resa mer astutalt, så de kan semester oftare.

Exotiska resenärer är utformade för att ge medlemmarna ansvaret. Du vill inte känna dig låst av ditt val på semester. Välj bland världens mest eftertraktade destinationer med exotiska resenärers samling av villor och orter. Medlemskap ger dig rätt till specialbehandling utöver den världsberömda Karisma Gourmet Inclusive Experience tillsammans med dess lyxiga boende. Stanna i tre dagar, en vecka, när som helst du vill komma undan. Utnyttja endast medlemsförmåner som inkluderar rabatter på semesterbyte, kryssningar och flygpriser.

På exotiska resenärer hittar medlemmarna Endast vuxna orter som Forbes "Topp 10 mest romantiska hotell", El Dorado Spa Resorts av Karisma. Generations Resorts och Azul Beach Resorts av Karisma visar familjen kul och gourmetupplevelser går hand i hand i samma semestermål. Beläget i hjärtat av en av Sydamerikas mest spännande städer, Cartagena, kan du klä dig på middag och ta cocktails på taket på de kosmopolitiska Allure Hotels by Karisma. Eller klä av dig på Au Naturel Club! Prova alla som medlem i Exotic Travellers.

Köper Exotic Travel Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr exotiska Travel Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Exotic Travel Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Exotic Travel Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Exotic Travel Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Exotic Travel Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Exotic Travel Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.