Foto av Es Pueto
Foto av Es Pueto
Foto av Es Pueto
Foto av Es Pueto
Foto av Es Pueto

Adress: Ctra. Es Canar s / n, 07840 Santa Eulalia del Rio, Ibiza, Balearerna, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: apartamentos-es-pueto.business.site

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Es Pueto Club Hotel? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Smakämnen tidsdelning utväg ligger i den idylliska byn Santa Eulalia, med utsikt över småbåtshamnen och direkt vid strandpromenaden. Ibiza Town ligger bara 9 miles away, med livligt nattliv och dess medeltida fästning.

Es Pueto ligger nära restauranger, butiker och underhållning. Orten ligger bara fem minuters promenad från stranden. De rymliga och smakfullt inredda lägenheterna är fantastiskt inredda. De flesta har utsikt över Medelhavet. Lägenheterna är välutrustade med fullt utrustat kök, telefon, satellit-TV, DVD-spelare, radio / CD-spelare, central luftkonditionering och värme. Alla har två badrum. Faciliteterna inkluderar bastu, utomhuspool, spelrum, gym och restaurang.

Köper Es Pueto timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Es Pueto innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Es Pueto varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Es Pueto

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Es Pueto. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Es Pueto.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Es Pueto kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.