Foto av Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto av Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto av Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto av Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto av Elara, en Hilton Grand Vacations Club

Adress: Elara, en Hilton Grand Vacations Club, 80 E Harmon Ave, Las Vegas, NV 89109, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.hilton.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Elara, A Hilton Grand Vacations Club


När man överväger tidsdelning in Las Vegas, USA, Rese och fritid tror att du skulle rekommenderas att överväga Elara, en Hilton Grand Vacations Club. Denna unika 52-våningsresort har en av de mest eftertraktade platserna i hela staden - belägen precis vid den världsberömda Strip, du får allt det roliga med ingen rörelse. Det finns direkt tillgång till Miracle Mile, där över 170 butiker och restauranger finns. Du kommer också att vara intill den berömda Planet Hollywood Resort med sitt interna kasino, nio restauranger och Mandara Spa.

Boendealternativ på denna resort är oändliga: du kan välja mellan en mysig och bekväm studio lägenhet hela vägen upp till en sprawling fyra sovrum svit, som alla har utsikt över poolen, staden eller det majestätiska bergen och öknen. Dessa moderna sviter erbjuder också ett rymligt vardagsrum med en TV-projektor från golv till tak, fullt utrustat kök och designerbad. Poolen spelar värd för trettiotvå privata cabanas och erbjuder även en bar vid poolen. Och bäst än, tar inte denna härliga resort ut de utvägsavgifter som du kan hitta med andra fastigheter i området. För oslagbart semesterboende, överväga tidsdelning På Elara, en Hilton Grand Vacations Club.

Köper Elara, en Hilton Grand Vacations Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Elara, en Hilton Grand Vacations Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Elara, varför en Hilton Grand Vacations Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Elara, en Hilton Grand Vacations Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Elara, A Hilton Grand Vacations Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Elara, en Hilton Grand Vacations Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Elara kan en Hilton Grand Vacations Club vara säker med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.