Foto från El Marques
Foto från El Marques
Foto från El Marques
Foto från El Marques
Foto från El Marques

Adress: Calle Las Rosas, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, 38436 Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.wimpen.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning i El Marques? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


El Marques tjusning är inte mindre än den förtrollande skönheten i Los Gigantes, Teneriffa. Från din egen balkong tidsdelning enhet, njut av den underbara utsikten över La Gomera Island. Undrar på de blå och gråa klipporna i Los Gigantes. Titta på den hypnotiserande svängningen av yachter och fiskebåtar vid hamnen som varsamt rockade vid det blå havet. Slutligen kommer undra på en flytande kopparhimmel att komma solnedgång och njut av det tysta som följer med förlängda skuggor och saktar av dagen.

Under tiden, i din en eller två sovrum, finns det ingen skimping på avkoppling. Möblerade till högsta standard, Rese och fritid timeshare mäklare kan försäkra din tillfredsställelse på denna fridfulla utväg. Varje rum har ett dubbelrum med dubbelsängar, luftkonditionering, vardagsrum med bäddsoffa, satellit-TV och DVD-spelare, Wi-Fi, fullt utrustat kök och duschrum. Uppgraderade rum på Wimpen El Marques lägger till ett dubbelrum med eget duschrum, plus ett tvåbäddsrum.

Förglädja dig ännu längre under din semester, uppdatera i den uppvärmda poolen med ett säkert badplats för barn och solstolar. En restaurang och poolbar tar hand om dina matbehov. Du vill ha ingenting!

El Marques faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Spelrum, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (17.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (16.0 miles), Livsmedelsaffär (Fristående), Frisör Medicinsk utrustning (i närheten), Bastu (närliggande), Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (I närheten), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (17.0 miles)
Flygplats
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag, tisdag

Köper El Marques timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr El Marques innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med El Marques varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på El Marques

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i El Marques. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med El Marques.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda El Marques kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.