Foto av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma
Foto av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma
Foto av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma
Foto av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma
Foto av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma

Adress: Carretera Cancun-Tulum Kilometro 45, FRACC.4 FRACCION III, LOTE 15, Riviera Maya, Playa del Carmen, Quintana Roo 77710, Mexiko
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.karismahotels.com/hotelsresorts/foradultsonly/eldoradoroyale

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på El Dorado Royale a Gourmet Inclusive Resort, av Karisma? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Beläget på en mil lång strand, är El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort av Karisma i Playa Paraiso, Mexiko det ultimata i lyx, elegans och sofistikering. Omgiven av det magiska landskapet Riviera Maya, är detta hotell med endast vuxna vid stranden vid stranden tidsdelning ägare med oändliga överdådiga läckerheter.

Fest på utmärkta gourmeträtter i sina sju restauranger. Socialisera och njut av högklassiga drycker i någon av de åtta barerna på plats. Koppla av i timmar i jacuzzin inomhus och utomhus och sex pooler. Upplev lugn och njutning i spaet med sina många rader av sinnliga behandlingar och tjänster och njut av kunglig behandling med personliga tjänster under hela din vistelse.

Dessutom fortsätter nöjen och bortskämdhet i sviterna El Dorado Royale, en Gourmet Inclusive Resort av Karisma. Varje enchants med en king eller dubbelsäng, lyxigt sängkläder, träinredning och härlig utsikt över trädgården. Men Rese och fritid timeshare mäklare rekommenderar särskilt de uppgraderade rummen som skämmer bort dig med bekvämligheter som ett modernt badrum, kudde och aromaterapi meny, personlig concierge och pool butler service, sprit skåp och daglig lager minibar, överdriven vardagsrum, fullt utrustat kök, privat uteplats med en privat pool, bäddsoffa och hängmatta och direkt tillgång till Lazy River.

El Dorado Royale En Gourmet Inklusive Resort, Av Karisma Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Träningsutrustning, Frisör, Tvättservice, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Bastu, Dykning (Utrustning finns), Shoppingområde, Snackbar, Spa, Simbassäng, Tennis,
Närliggande faciliteter
All Inclusive Resort, Båtliv (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (7.0 miles), Ridning (Närliggande), Vindsurfing (Närliggande),, *En obligatorisk allomfattande avgift krävs och beroende på semester och säsong kan det omfatta måltider, drycker, utflykter, transport, anläggningsaktiviteter, semesteranläggningar, tjänster och faciliteter.
Flygplats
Cancun International - (14 miles - 22 km)
Checka in ut
Fredag, lördag, söndag, måndag

Köpa El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, genom Karisma timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Sälja och sälja på El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, av Karisma kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.