Foto av Eden Bay Resort
Foto av Eden Bay Resort
Foto av Eden Bay Resort
Foto av Eden Bay Resort
Foto av Eden Bay Resort

Adress: InterContinental Malta, St George's Bay, St Julian's, STJ 3310, Malta
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.edenbayresort.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Eden Bay Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Vispa dina nära och kära bort till St Julian på ön Malta Och upptäck komfort, stil och prestige av tidsdelning På Eden Bay Suites and Resort. Beläget på en sandstrand i St George's Bay och erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet, ligger denna utväg inte bara nära alla lokala bekvämligheter, men har också en rikedom. Tillbringa lite tid på stranden vid strandpromenaden eller lära dig att dyka, ta lunch på en närliggande restaurang eller dra nytta av allomfattande alternativ som finns och gå sedan över till salongen för att städa upp eller sminka innan du går ut In i det elektriska nattlivet som finns i St Julian's.

Denna utväg är en del av InterContinental Hotel, som utökar ditt utbud av bekvämligheter ännu längre, och i närheten hittar du många funktioner som passar även den mest kräsna världsresenären. Ta en tur till Valletta och utforska sin rikedom av historia, kultur och arkitektur; Njut av vindarna och heta vattnen i utvägens takpool Gör så lite eller så mycket som du vill - valet är ditt. Rese och fritid Rekommenderar starkt att överväga tidsdelning På Eden Bay Suites och Resort för din nästa semesterinvestering.

Köper Eden Bay Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Eden Bay Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska bli helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Eden Bay Resort, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att du har hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Eden Bay Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Eden Bay Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Eden Bay Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Eden Bay Resort kan vara säkert med vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.