Foto av Dunkeld Country Estate
Foto av Dunkeld Country Estate
Foto av Dunkeld Country Estate
Foto av Dunkeld Country Estate
Foto av Dunkeld Country Estate

Adress: 80 Tonteldoos Road, Dullstroom, Mpumalanga, 1110, Sydafrika
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.dunkeldestate.co.za

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Dunkeld Country Estate


Inbäddat i den hisnande naturliga skönheten i Dullstrom-regionen Dunkeld Country Estate är en sann pärla. Panorama Route, känd för sina imponerande vyer, visar upp den magnifika Blyde River Canyon och erbjuder en glimt av den fantastiska Klein Drakensbergs brant.

Smakämnen tidsdelning resort kombinerar utan ansträngning gammaldags överflöd med modern design, vilket skapar en unik och inbjudande atmosfär. Oavsett om du väljer att sola dig vid utomhuspoolen eller varva ner i den uppvärmda inomhuspoolen med en uppfriskande solnedgång, garanteras avkoppling. Att utforska gården på hästryggen är ett fantastiskt sätt att fördjupa dig i dess charm, när du korsar de böljande gräsmarkerna och stöter på zebror och antiloper längs vägen. Alternativt kan du ge dig ut på ett vandringsäventyr genom de majestätiska bergen, där det fantastiska landskapet är hem för exklusiva fågelarter som bara finns i Highveld-området.

Matentusiaster kommer att bli förtjusta av resortens utmärkta restaurangkök, medan musikälskare kan njuta av jazzbarens glittrande rytmer. För dem som söker utomhusaktiviteter har gården 15 dammar som kryllar av regnbåge, öring och öring, vilket ger stora möjligheter att förfina dina flugfiskefärdigheter. Och efter en givande dag, varva ner på verandan på din avskilda stuga och observera det fängslande sydafrikanska djurlivet när det graciöst passerar förbi.

Köper Dunkeld Country Estate timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Dunkeld Country Estate innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Dunkeld Country Estate varför försök inte att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Dunkeld Country Estate

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Dunkeld Country Estate. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Dunkeld Country Estate.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Dunkeld Country Estate kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.