Foto av Dream Vacation Club
Foto av Dream Vacation Club
Foto av Dream Vacation Club
Foto av Dream Vacation Club
Foto av Dream Vacation Club

Adress: 310 huvudväg, Bryanston, Gauteng, 2021, Sydafrika
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.dreamvacs.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Dream Vacation Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En poängbaserad tidsdelning ägande är ett utmärkt alternativ till det traditionella valet för dem som värdesätter äventyr, flexibilitet och frihet framför allt när det gäller att ta semester. Det här sydafrikanska företaget har alternativ över hela landet och så kan du bestämma om du vill ha en spa paus, en fiskesemester, lära dig att surfa på stranden eller att åka på safari. Dream Vacation Club har den enda privatägda semesterorten i Kruger National Park, så du vet att du är i för en exklusiv fest.

Rese och fritid resebyråer älskar särskilt "Bonus Breaks" alternativet, där du kan välja mellan ett antal specialerbjudanden. Detta leder till att priset för en vecka är halva, vilket betyder att du har fler poäng att spendera på en annan semester senare på året. Dream Vacation Club har funnits sedan 1999, så de är experter inom sitt område. De vet det för dig, bara det bästa kommer att göra. De har tagit tid och funderat på alla de faktorer som går in på att göra en paus fantastisk, och du kan vara säker på att oavsett vilken av dina val du går för, kommer du säkert att ha ditt livs tid.

Köpa Dream Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Dream Vacation Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Dream Vacation Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Dream Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Dream Vacation Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Dream Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Dream Vacation Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.