Foto på Domina Home Piccolo
Foto på Domina Home Piccolo
Foto på Domina Home Piccolo
Foto på Domina Home Piccolo
Foto på Domina Home Piccolo

Adress: Via Duca Degli Abruzzi 31, 16034, Portofino, GE, Italien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.hotelpiccoloportofino.it

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Domina Home Piccolo


Denna chica Portifino tidsdelning har en rad eleganta rumsalternativ som kommer att rymma två till fem personer, medan bortom det fullt möblerade, moderna boendet finns det vackert anlagda trädgårdar, en restaurang och bar, solterrass och till och med en barnpassning. Samtidigt ligger Portofinos exklusiva centrum bara tio minuters promenad från resorten och du är bara en fyra minuters promenad från stranden. Du hittar också golf och en myriad av vattensporter i närheten. Ett av endast tre hotell faktiskt i Portofino, Domina Home Piccolo har ett begränsat antal sviter för tre eller fyra personer utan kök.

Domina Home Piccolo Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Vissa Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Strand, fiske, hiss/hiss, restaurang,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (3.0 miles), båtliv (i närheten), träningsutrustning (3.0 miles), golf (6.0 miles), livsmedelsbutik (i närheten), Ridning (6.0 miles), tvätt (3.0 miles), medicinska faciliteter (i närheten), Snackbar (i närheten), tennis (3.0 miles), vindsurfing (3.0 miles),
Flygplats
Genova - (22 miles - 35 km)
Checka in ut
lördag

Köper Domina Home Piccolo timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Domina Home Piccolo innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Domina Home Piccolo varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Domina Home Piccolo

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Domina Home Piccolo fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Domina Home Piccolo.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Domina Home Piccolo kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.